Grapefruit je vynikajícím zdrojem vitamínu C a dobrým zdrojem vitamínu A. Jeho chuť někomu připadá příliš hořká, pokud ho však vymačkáte společně s jablkem, dodá jablko sladkost a šťáva bude výborně chutnat.

Postup

Jablko umyjeme a nakrájíme na čtvrtiny.

1.
list

Grapefruit oloupeme a nakrájíme.

2.
list

Suroviny odšťavníme v tomto pořadí: jablko, grapefruit.

3.
list

Přidejte sirup z agáve do čerstvě vymačkané šťávy, dobře promícháme a podáváme.

4.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 1 jablko
  • 1 grapefruit
  • 1,5 PL lžíce sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:

tag Agave syrup iconSirup z agávetag Apple iconJablkotag Grapefruit iconGrapefruit

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+