
Grapefruit je vynikajícím zdrojem vitamínu C a dobrým zdrojem vitamínu A. Jeho chuť někomu připadá příliš hořká, pokud ho však vymačkáte společně s jablkem, dodá jablko sladkost a šťáva bude výborně chutnat.
Postup
Jablko umyjeme a nakrájíme na čtvrtiny.
1.


Grapefruit oloupeme a nakrájíme.
2.


Suroviny odšťavníme v tomto pořadí: jablko, grapefruit.
3.


Přidejte sirup z agáve do čerstvě vymačkané šťávy, dobře promícháme a podáváme.
4.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 jablko
- 1 grapefruit
- 1,5 PL lžíce sirupu z agáve
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Jahodový koktejl s vysokým obsahem antioxidantů
Borůvkovobanánový koktejl
Koktejl z papáji proti chřipce
Borůvkový koktejl bohatý na antioxidanty
Koktejl z ovoce a zeleniny
Jahodovobanánový koktejl