Grapefruit je vynikajícím zdrojem vitamínu C a dobrým zdrojem vitamínu A. Jeho chuť někomu připadá příliš hořká, pokud ho však vymačkáte společně s jablkem, dodá jablko sladkost a šťáva bude výborně chutnat.
Postup
Jablko umyjeme a nakrájíme na čtvrtiny.
1.
Grapefruit oloupeme a nakrájíme.
2.
Suroviny odšťavníme v tomto pořadí: jablko, grapefruit.
3.
Přidejte sirup z agáve do čerstvě vymačkané šťávy, dobře promícháme a podáváme.
4.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 jablko
- 1 grapefruit
- 1,5 PL lžíce sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Borůvkový koktejl bohatý na antioxidanty
Rajčatovolimetková šťáva
Koktejl z ovoce a zeleniny
Ananasový koktejl pro posílení imunity
Šťáva z jablek a aloe
Recept na přípravu domácí jablečné šťávy