Jablka jsou bohatá na vitamín C
a draslík. Kiwi obsahuje ještě více vitamínu C než pomeranč a má také vysoký obsah vitamínu K, který hraje významnou roli v procesu srážení krve. Proto je tato kombinace vynikající pro vaše zdraví!
Postup
Omyjeme jablko a nakrájíme na čtvrtky.
1.
Omyté a oloupané kiwi rozpůlíme.
2.
Odšťavníme jablko a poté kiwi.
3.
Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup, dobře promícháme a podáváme.
4.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 jablko
- 1 kiwi
- 1,5 PL sirupu z agáve
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Banánový koktejl se sójovým mlékem
Šťáva z červené papriky a jahod
Borůvkovobanánový koktejl
Šťáva z mrkve a brokolice
Nízkotučný ovocný koktejl
Recept na šťávu z kapusty pro zdraví