Říká se, že hrušky jsou příbuzné s jablky! Ať už je tomu jakkoli, vymačkáte-li šťávu z jablek a hrušek společně, dostanete zdravou šťávu. Zbylá dužina má vysoký obsah vlákniny, můžete jí tedy trochu přidat do šťávy, bude tak zdraví ještě prospěšnější.

Postup

Jablko a hrušku umyjeme a nakrájíme na kousky.

1.
list

Odšťavníme jablko a potom hrušku.

2.
list

Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, dobře zamícháme a servírujeme.

3.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 1 jablko
  • 1 hruška
  • 1,5 PL sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:

tag Agave syrup iconSirup z agávetag Apple iconJablkotag Pear iconHruška

Tipy

Do této šťávy můžete přidat šťávu z vyzrálého manga. Šťáva bude mít vyšší výživovou a hodnotu a mírně odlišnou chuť.

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+