Říká se, že hrušky jsou příbuzné s jablky! Ať už je tomu jakkoli, vymačkáte-li šťávu z jablek a hrušek společně, dostanete zdravou šťávu. Zbylá dužina má vysoký obsah vlákniny, můžete jí tedy trochu přidat do šťávy, bude tak zdraví ještě prospěšnější.
Postup
Jablko a hrušku umyjeme a nakrájíme na kousky.
1.
Odšťavníme jablko a potom hrušku.
2.
Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, dobře zamícháme a servírujeme.
3.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 jablko
- 1 hruška
- 1,5 PL sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:
Tipy
Do této šťávy můžete přidat šťávu z vyzrálého manga. Šťáva bude mít vyšší výživovou a hodnotu a mírně odlišnou chuť.
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Šťáva z jablek a kiwi
Šťáva z červené papriky a jahod
Podzimní šťáva z pomeranče a dýně
Šťáva z papriky a papáji
Šťáva z mrkve a brokolice
Kiwi koktejl pro zdravé zažívání