Banány jsou jednou z nejoblíbenějších surovin pro přípravu koktejlů. Kromě lahodné chuti a krémové konzistence mají širokou škálu pozitivních účinků na náš organismus, jako např. podpora zdraví srdce a cév a nárůst energie.

Postup

Smícháme mandlové mléko s jogurtem.

1.
list

Oloupeme a nakrájíme banány. Banány přidáme do mléka s jogurtem a vzniklou směs odšťavníme.

2.
list

Přilijeme sirup z agáve a nasypeme jemně nakrájené mandle, dobře promícháme a podáváme.

3.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 2 zralé banány
  • 120 ml mandlového mléka
  • 1/2 kelímku bílého jogurtu
  • 1 PL jemně nakrájených mandlí
  • 1,5 PL sirupu z agáve
SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+