
Papája je velmi chutná a zdravá a není divu, že ji Kryštof Kolumbus nazval „ovocem andělů“. Papája snižuje hodnotu cholesterolu, pomáhá při hubnutí, zlepšuje trávení. Smícháte-li ji s paprikou, která má vysoký obsah vitamínu C, vznikne zdravý a chutný nápoj, který značně prospěje vašemu imunitnímu systému. Aby lépe vypadal, použijte žlutou papriku.
Postup
Papriku omyjeme, zbavíme stopky a semen a nakrájíme na kousky.
1.


Papáju oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jí semínek a nakrájíme ji na kousky.
2.


Odšťavníme papriku a potom papáju.
3.


Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, dobře zamícháme a servírujeme.
4.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 žlutá paprika
- 1 papája
- 1 ,5 PL sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:
Tips

Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Banánovošpenátová šťáva se sójovým mlékem
Šťáva z pomeranče a melounu
Koktejl z papáji proti chřipce
Šťáva z mrkve a brokolice
Šťáva z mrkve a manga
Recept na šťávu z kapusty pro zdraví