Papája je velmi chutná a zdravá a není divu, že ji Kryštof Kolumbus nazval „ovocem andělů“. Papája snižuje hodnotu cholesterolu, pomáhá při hubnutí, zlepšuje trávení. Smícháte-li ji s paprikou, která má vysoký obsah vitamínu C, vznikne zdravý a chutný nápoj, který značně prospěje vašemu imunitnímu systému. Aby lépe vypadal, použijte žlutou papriku.
Postup
Papriku omyjeme, zbavíme stopky a semen a nakrájíme na kousky.
1.
Papáju oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jí semínek a nakrájíme ji na kousky.
2.
Odšťavníme papriku a potom papáju.
3.
Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, dobře zamícháme a servírujeme.
4.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 1 žlutá paprika
- 1 papája
- 1 ,5 PL sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Recept na šťávu z kapusty pro zdraví
Šťáva z banánu a zelí se sójovým mlékem
Koktejl z kapusty plný živin
Šťáva z kiwi a ananasu
Borůvkovobanánový koktejl
Banánový koktejl na srdce a cévy