Papája je velmi chutná a zdravá a není divu, že ji Kryštof Kolumbus nazval „ovocem andělů“. Papája snižuje hodnotu cholesterolu, pomáhá při hubnutí, zlepšuje trávení. Smícháte-li ji s paprikou, která má vysoký obsah vitamínu C, vznikne zdravý a chutný nápoj, který značně prospěje vašemu imunitnímu systému. Aby lépe vypadal, použijte žlutou papriku.

Postup

Papriku omyjeme, zbavíme stopky a semen a nakrájíme na kousky.

1.
list

Papáju oloupeme, rozpůlíme, zbavíme jí semínek a nakrájíme ji na kousky.

2.
list

Odšťavníme papriku a potom papáju.

3.
list

Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, dobře zamícháme a servírujeme.

4.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 1 žlutá paprika
  • 1 papája
  • 1 ,5 PL sirupu z agáve
Potraviny použité v tomto receptu:

tag Agave syrup iconSirup z agávetag Bell Pepper iconPaprikatag Papaya iconPapája

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+
SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+