Štáva z papriky a jahod je vynikající na povzbuzení imunitního systému a také skvělý antioxidant. Chrání organismus před viry a bakteriemi a je účinnou prevencí nachlazení a chřipky.
Postup
Omyjeme papriku. Vyjmeme stopku, odstraníme semínka a nakrájíme papriku na malé kousky.
1.
Omyjeme jahody a odstraníme stopky.
2.
Odšťavníme nejdříve jahody a pak papriky.
3.
Do čerstvě vymačkané šťávy přidáme sirup z agáve, zamícháme a podáváme.
4.
-
Ingredients for 2 servings
- 1/2 červené papriky
- 30 červené papriky
- 1 1/2 PL sirupu z agáve
Recept obsahuje tyto potraviny:
-
Ingredience
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Koktejl z papáji proti chřipce
Osvěžující protizánětlivá melounová šťáva
Banánový koktejl se sójovým mlékem
Borůvkovobanánový koktejl
Šťáva z jablka a grapefruitu
Šťáva z pomeranče a melounu