Tento osvěžující šťáva doslova překypuje živinami! Má extrémně vysoký obsah vitamínů A, C a K. Kombinace těchto vitamínů je velmi prospěšná pro celý organismus a napomáhá posilovat imunitní systém. Kapusta má vysokou hodnoty IF (systém hodnocení odhadu zánětlivého a protizánětlivého účinku potravin) a má skvělé protizánětlivé účinky.
Postup
Omyjeme, nakrájíme a odšťavníme kapustu.
1.
Omyjeme jablko a okurku. Nakrájíme na menší kousky a odšťavníme.
2.
Do směsi vymačkáme šťávu z citronu, dobře promícháme a servírujeme.
3.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 220 g nakrájené kapusty
- 1 jablko
- 1 okurka
- 1/2 citronu
Tipy
Máte-li raději sladší šťávu, přidejte jedno jablko.
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Šťáva z pomeranče a melounu
Ananasový koktejl pro posílení imunity
Jak připravíme melounový koktejl?
Šťáva z jablek a kiwi
Šťáva z mrkve a brokolice
Banánový koktejl s para ořechy