Tento osvěžující šťáva doslova překypuje živinami! Má extrémně vysoký obsah vitamínů A, C a K. Kombinace těchto vitamínů je velmi prospěšná pro celý organismus a napomáhá posilovat imunitní systém. Kapusta má vysokou hodnoty IF (systém hodnocení odhadu zánětlivého a protizánětlivého účinku potravin) a má skvělé protizánětlivé účinky.

Postup

Omyjeme, nakrájíme a odšťavníme kapustu.

1.
list

Omyjeme jablko a okurku. Nakrájíme na menší kousky a odšťavníme.

2.
list

Do směsi vymačkáme šťávu z citronu, dobře promícháme a servírujeme.

3.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 220 g nakrájené kapusty
  • 1 jablko
  • 1 okurka
  • 1/2 citronu
Recept obsahuje tyto potraviny:

tag Apple iconJablkotag Cucumber iconOkurkatag Kale iconKapustatag Lemon iconCitron

Tipy

Máte-li raději sladší šťávu, přidejte jedno jablko.

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+
SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+