Kapusta může někomu připadat hořká, je však považována za jeden z nejzdravějších druhů listové zeleniny. Pokud vám její chuť nesedí, můžete ji zkombinovat s ovocem nebo jinou zeleninou a připravit si tak chutnou nízkokalorickou šťávu plnou živin, bohatou na vitamíny A, C a K.
Postup
Omyjeme a jemně spaříme kapustu. Nasekáme jí a odšťavníme.
1.
Oloupeme, rozdělíme a odšťavníme pomeranče.
2.
Oloupeme a odšťavníme kiwi.
3.
Vše dobře promícháme a servírujeme.
4.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 330 g nakrájené kapusty
- 2 pomeranče
- 1 kiwi
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Šťáva z jablka a grapefruitu
Zelená šťáva pro váš imunitní systém
Rajčatovolimetková šťáva
Banánový koktejl na srdce a cévy
Jablkovohrušková šťáva
Banánový koktejl s para ořechy