
Kapusta může někomu připadat hořká, je však považována za jeden z nejzdravějších druhů listové zeleniny. Pokud vám její chuť nesedí, můžete ji zkombinovat s ovocem nebo jinou zeleninou a připravit si tak chutnou nízkokalorickou šťávu plnou živin, bohatou na vitamíny A, C a K.
Postup
Omyjeme a jemně spaříme kapustu. Nasekáme jí a odšťavníme.
1.


Oloupeme, rozdělíme a odšťavníme pomeranče.
2.


Oloupeme a odšťavníme kiwi.
3.


Vše dobře promícháme a servírujeme.
4.


-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 330 g nakrájené kapusty
- 2 pomeranče
- 1 kiwi
Tips

Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Jahodový koktejl s vysokým obsahem antioxidantů
Ananasový koktejl pro posílení imunity
Grapefruitovoananasová šťáva
Šťáva z červené papriky a jahod
Koktejl z ovoce a zeleniny
Jahodový koktejl ze sójového mléka