Kapusta může někomu připadat hořká, je však považována za jeden z nejzdravějších druhů listové zeleniny. Pokud vám její chuť nesedí, můžete ji zkombinovat s ovocem nebo jinou zeleninou a připravit si tak chutnou nízkokalorickou šťávu plnou živin, bohatou na vitamíny A, C a K.

Postup

Omyjeme a jemně spaříme kapustu. Nasekáme jí a odšťavníme.

1.
list

Oloupeme, rozdělíme a odšťavníme pomeranče.

2.
list

Oloupeme a odšťavníme kiwi.

3.
list

Vše dobře promícháme a servírujeme.

4.
list
  • Suroviny na přípravu 2 nápojů

  • 330 g nakrájené kapusty
  • 2 pomeranče
  • 1 kiwi
Recept obsahuje tyto potraviny:

tag Kale iconKapustatag Kiwi iconKiwitag Orange iconPomeranč

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+

Tips

SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+
SdílejteShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+