Šťávu z kiwi a ananasu můžete podávat jako výborný dezert po masitém pokrmu, protože má vysoký obsah enzymů, které štěpí bílkoviny. Tato šťáva s vysokým obsahem vitamínů C a K a jiných živin je zdravou a chutnou alternativou klasického dezertu.
Pijete-li tuto šťávu v rámci detoxu, vynechte sirup z agáve.
Postup
Kiwi oloupeme a nakrájíme.
Ananas oloupeme a nakrájíme na kousky (lze použít i nakládaný ananas).
1.
Nejdříve odšťavníme kiwi, potom ananas. Přidáme sirup z agáve a zamícháme. Nalijeme do sklenic. Šťávu můžeme ozdobit klínkem ananasu a ihned podávat.
2.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 5 kiwi
- 165 g nakrájeného ananasu
- 1,5 PL sirupu z agáve(chutná-li vám sladší šťáva)
Recept obsahuje tyto potraviny:
Tipy
Použijete-li nakládaný ananas, snižte množství sirupu.
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Šťáva z papriky a papáji
Banánový koktejl s para ořechy
Osvěžující protizánětlivá melounová šťáva
Šťáva z rajčat a pomeranče
Šťáva z kiwi a zelí
Koktejl ze špenátu – podpora imunity