Jahody, stejně jako citron, jsou vynikajícím a přirozeným zdrojem vitamínu C, který posiluje náš imunitní systém. Tento koktejl je také bohatý na mangan. Vitamín C a mangan jsou účinné antioxidanty!
Postup
Mandlové mléko a jogurt nalijeme do nádobky určené na vytékající šťávu a dobře promícháme.
1.
Omyjeme jahody, odstraníme stopky a odšťavníme je.
2.
Odšťavníme oloupaný citron, vše zamícháme a servírujeme.
3.
-
Suroviny na přípravu 2 nápojů
- 400 g jahod
- 1/2 citronu
- 120ml mandlového mléka
- 1/2 kelímku bílého jogurtu
Food in this recipe:
Tips
Komentáře
Comments are closed here.
Podobné recepty
Podzimní šťáva z pomeranče a dýně
Banánovošpenátová šťáva se sójovým mlékem
Jablkovohrušková šťáva
Nízkokalorická rajčatová šťáva
Banánový koktejl se sójovým mlékem
Koktejl ze špenátu – podpora imunity